Психотерапията е невероятно авантюристично пътешествие навътре към своята дълбока реалност

Психотерапията е пътешествие към абсолютен потенциал от възможности, намиращи се дълбоко във всеки човек. Пътуване , извършено с искрено съчувствие , топлина, разбиране, непретендираща грижа и търпение от гледна точка на лекаря .

Психотерапевт Бъкстон

Нашето призвание – В нашата професия , спрямо нуждите на пациента, потърсил нашата помощ и същността на оплакванията , комбинираме подходи от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Целта ни е да се постигне един по-завършен холистичен подход към човешката психология , цялост и дух . Истински важно е да се знае, че за постигането на успеха на терапевтичните цели най-голямо влияние има вашата лична първопричина и непреклонност – подбуда за поемане на живота в собствените ръце ! Ще са Ви крайно необходими систематична работа и активности , насочвани и напълно подкрепяни от лекуващия ви лекар , за да достигнете мечтаната от вас позитивна промяна.

Съветването и психотерапията не са отделно и изолирано за спешни кризисни времена или когато най-сетне сте опитали всичко, или за да спомогнат за откриването на стратегия за преборването на проблеми и непреодолими трудности. Терапевтичният процес има възможност да съдейства в справянето с проблемите на всеки пациент , който иска да придобие умения за сполука в живота и взаимоотношенията. Тъй като терапията неимоверно подобрява начина на живота, затова тя може да се счита за забележителна инвестиция както в настоящето , така и за бъдещето.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • семейни проблеми
 • паническо разстройство
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • Появата на паник атаките беше внезапна и плашеща. След осъществяването на няколко разговора с психотерапевт разберах къде се корени проблема ми и че има много начини да се справя успешно с него.
  град София ж.к. Борово

  Магдалена Иванова

  Designer

 • Паник атаките бяха станали част от моето ежедневие. След като проведох серия от разговори с психотерапевт успях да разбера на какво се дължи проблема ми.
  град София ж.к. Бояна

  Анита Константинова

  Graphic Designer

 • Благодаря Ви от сърце! Психиката ми изигра лоша шега и се наложи да се справям с доста тревоги, страхове и паники. Така попаднах в този невероятен психотерапевтичен център. Усещането да се справяш с нещата от живота с лекота е невероятно – благодаря за безценната помощ! град София ж.к. Витоша

  Стефан Сърменов

  Архитект

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Гео Милев

  Красимир Аврамов

  Журналист

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Гергина Тошева

  Собствен бизнес

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Дианабад

  Нора Ангелова

  Консултант

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Дървеница

  Антоанет Лисичева

  Архитект

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Лозенец

  Ивона Матеева

  скулптор

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Люлин

  Марта Ковачева

  Инженер

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Младост

  Антон Бранимиров

  Проектант

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж.к. Надежда

  Блага Стойкова

  HR

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Обеля

  Мартин Каменов

  Полицай

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Овча Купел

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Контакт с психотерапевт

За бърз и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт