Контакт с психотерапевт

Ако забелязвате , че животът ви е извън контрол , ако усещате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате тревожни , превъзбудени или подтиснати , ако страдате от тревога , фобии или някаква подчиненост , с която искате да се справите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти . Също така, ако имате лоши мисли или усещате огромен страх от случващото се , ако се чувствате отчаян , гневен , тъжен и изпълнен с враждебни емоции през по-дълъг период от време , ако искате да опознаете себе си по-добре , то психотерапията е една уникална и трудно заменима възможност да усъвършенствате своя живот.

Професионална психотерапия – разскрива нови възможности и посоки

В днешния стресиращ и забързан свят всеки от нас е накърним по отношение на своята психична устойчивост . Важно е да знаете , че не сте сами и сесиите с психотерапевт могат ви бъдат от помощ, полза и подкрепа в решаването на вашите проблеми в спокойна и безопасна среда, базирана на доверие и партньорство .

Способите , които прилагаме в нашата терапия ще ви напътстват как да чувствате себе си по-сигурни и устремени , развивайки в себе си сила, увереност и чувство за справяне с ежедневните ситуации пред вас . Това ще се отрази позитивно както на вашето психическо разположение , така и на вашата работоспособност , социален и личен живот, както и на отношенията ви с вашите близки , приятели и колеги . Ще започнете да чувствате сполука , знак и посока в живота си, реализирайки една реална оригиналност и свобода .

Психотерапевт ж.к. Бояна

Нашето призвание – В нашата работа , в зависимост от нуждите на клиента и характера на проблема , комбинираме стратегии от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-продуктивен холистичен подход към човешката психика , цялост и дух . От първостепенно значение е да се знае, че за напредъка на терапевтичните цели най-категорично влияние има вашата лична обосновка и непримиримост – стимул за взимане на живота в собствени ръце ! Ще са Ви крайно необходими конструктивна дейност и старания , насочвани и безкористно подкрепяни от психотерапевта , за да успеете да спечелите желаната от вас позитивна промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • семейни проблеми
 • паническо разстройство
 • посттравматичното разстройство
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Борово

  Красимир Аврамов

  Журналист

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Витоша

  Гергана Илиева

  Собствен бизнес

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Гео Милев

  Михаела Тотева

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Хладилника

  Иван Георгиев

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Дианабад

  Нора Арсова

  Логистичен център

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Дървеница

  Антоанет Лисичева

  Фризьор

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Лозенец

  Мария Милева

  Салон за красота

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Люлин

  Монира Миленова

  Логистика

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Хладилника

  Антон Бранимиров

  Музикант

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София Витоша

  Блага Стойкова

  HR

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Мусагеница

  Мартина Антониева

  Преподавател

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Надежда

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Психотерапията – толкова близо, достъпна и необходима

Психотерапията е невероятно авантюристично пътуване навътре към нашата дълбока реалност и всеобхватен потенциал от възможности, залегнали дълбоко във всеки човек. Пътуване , реализирано с емпатия , топлина, разбиране, безпристрастна грижа и търпение от страна на терапевта .