Професионалната психотерапия – Наша мисия, комбинирани подходи и бързи резултати

Планът ни за работа е да се постигне един по-завършен холистичен подход към човешката психология , вътрешен мир и душевен мир . Съществено важно е да се знае, че за сполуката на терапевтичните цели основно надмощие има вашата лична мотивация и упоритост – подбуда за взимане на живота в собствени ръце ! Ще са Ви крайно необходими градивна работа и напъни , насочвани и безусловно подкрепяни от лекаря , за да успеете да постигнете желаната от вас реална промяна.

Похватите , които прилагаме в нашата терапия ще ви помогнат да чувствате себе си по-устойчиви и прогресиращи , развивайки в себе си стабилност, учвереност и усещане за удовлетворение и желание за успех . Това ще се отрази действително както на вашето емоционално разположение , така и на вашата професия , социален и личен живот, както и на взаимоотношенията ви с вашите роднини , съседи и бизнеспартньори . Ще започнете да чувствате благополучие , знак и линия в живота си, постигайки една натурална автентичност и автономност .

Психотерапевт ж.к. Драгалевци

В днешния стресиращ и забързан ден всеки от нас е слаб по отношение на своята психическа стабилност . Изключително важно е да знаете , че не сте сами и комуникациите с добър психотерапевт могат ви бъдат от помощ, полза и подкрепа в преодоляването на вашите въпроси в спокойна и безпристрастна среда, базирана на партньорство и професионализъм .

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • паническо разстройство

Контакт с психотерапевт

Ако осъзнавате , че животът ви е в безизходица , ако усещате вътрешна празнота и животът ви се струва сив и без съдържание , ако се чувствате паникьосани , напрегнати или меланхолични , ако страдате от паника , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се справите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти и ако имате лоши усещания или панически атаки, чувствате се отчаян , ядосан , тъжен и изпълнен с негативни усещания през по-голямата част от времето , ако искате да опознаете себе си изцяло , то психотерапията е една страхотна и трудно заменима опция да коригирате своя живот.

Отзиви за психотерапия

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж.к. Витоша

  Мила Огнянова

  Designer

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Бъкстон

  Моника Тотева

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Бояна

  Иван Георгиев

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Борово

  М.Косева

  Логистичен център

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Гео Милев

  Антоанет Симеонова

  Счетоводител

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Дианабад

  Ивета Косева

  Продавач

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Дървеница

  Ирен Мониова

  Личен асистент

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Лозенец

  Л.Кюмюрджиева

  Лекар

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж.к. Люлин

  Блага Стойкова

  HR

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Младост

  Мартина Антониева

  Преподавател

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Мусагеница

  Мария Валентинова

  Машинист

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Надежда

  Мартин Каменов

  Пожарникар

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Обеля

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Връзката с вашият психотерапевт – незаменима, непоклатима и безпристрастна

Психотерапията е разкошно пътешествие навътре към действителната дълбока душа и пълен потенциал от възможности, залегнали дълбоко във всеки човек. Пътуване , извършено с искрено съчувствие , топлина, разбиране, безпристрастна заинтересованост и търпение от гледна точка на човекът, на когото сте се доверили .