Професионалната психотерапия съдейства на всеки, който иска да придобие умения за проспериране в живота и взаимоотношенията

Консултацията и психотерапията не са изключително и единствено за крайно безизходни времена или когато най-накрая сте изпробвали всичко, или за да подпомогнат установяването на подход за разрешаване на проблеми и непреодолими трудности. Понеже терапията със сигурност и без никакво съмнение подобрява начина на живота, затова тя безусловно трябва да се намира за незаменима инвестиция както сега , така и за бъдещето.

Методиките , които прилагаме в нашата терапия ще ви бъдат от полза, за да чувствате себе си по-стабилни и целенасочени , развивайки в себе си стабилност, учвереност и чувство за постигане на ежедневни победи . Това ще се отрази безспорно както на вашето психическо разположение , така и на вашата професия , социален и личен живот, както и на отношенията ви с вашите близки , приятели и бизнеспартньори . Ще започнете да чувствате сполука , смисъл и направление в живота си, придобивайки една реална автентичност и независимост .

Нашата мисия – В нашата работа , спрямо нуждите на пациента и типичността на затрудненията , комбинираме техники от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-пълен цялостен подход към човешката психология , тяло и душевност . С най-голям приоритет трябва да се знае, че за развитието в посока на терапевтичните цели най-категорично влияние има вашата лична подбуда и упоритост – основание за градация на вашите стъпки към щастието ! Ще са Ви крайно необходими развиваща се манипулация и напъни , насочвани и категорично подкрепяни от терапевта , за да спечелите търсената от вас действителна промяна.

Психотерапевт Дружба
 • лечение на депресия
 • семейни проблеми
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • социална тревожност

Отзиви за психотерапия

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Борово

  Гергина Проданова

  Собствен бизнес

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Бъкстон

  Надежда Бисерова

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Гео Милев

  Иван Георгиев

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Дианабад

  Оля Миленова

  Логистика

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Дървеница

  Антоанет Лисичева

  Сътрудник

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Люлин

  Ивета Кръстева

  Счетоводител

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Младост

  Ирена Благоева

  Архитект

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Мусагеница

  Лидия Костова

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Надежда

  Полина Конева

  Програмист

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Хладилника

  Антон Бранимиров

  Музикант

 • Пиша ентусиазирана и окрилена заради това, че се чувствам прекрасно, чувствам се повече от отлично. Търсете правилния професионалист, човека, който ще ви разбере, ще ви подаде ръка, ще впрегне всичките си знания, за да ви помогне и да ви покаже как да се измъкнете от дупката на отчаянието и пропадането.
  град София ж.к. Овча Купел

  Нора Бориславова

  Оператор

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Слатина

  Мартин Каменов

  Пожарникар

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Студентски град

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Контактът Ви с психотерапевт никога не е бил по-лесен, удобен и дискретен!

За контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас възможно най-скоро.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт