Прихотерапията като стъпка напред за Вас

Нашата цел – В нашата професия, в зависимост от нуждите на човека, потърсил нашата помощ и типичността на трудностите, комбинираме способи от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Задачата ни е да се постигне един по-продуктивен цялостен подход към човешката психика, вътрешен мир и душевност .
Много е важно да се знае, че за постигането на резултатите на терапевтичните цели най-голямо влияние има вашата лична мотивация и безкомпромисност – мотивация за поемане на живота в собствените ръце ! Ще са Ви необходими конструктивна работа и напъни, насочвани и безкористно подкрепяни от лекуващия ви лекар, за да успеете да достигнете бленуваната от Вас категорична промяна.
Съветването и психотерапията не са само за спешни кризисни времена или когато наистина сте изпробвали всичко, или за да спомогнат за разобличаването на стратегия за разрешаване на проблеми и дълбоко залегнали трудности.
Прогресиращият процес разполага с всички необходимости да съдейства на всеки изпаднал в безизходица , който мечтае да изгради умения за проспериране в живота и взаимоотношенията. Тъй като терапията без никакво съмнение подобрява начина на живота, затова тя е задължително да се счита за незаменима инвестиция както в настоящето , така и за бъдещето.
Психотерапевт ж.к. Лозенец
Професионалната психология и психотерапия e наша мисия . Да помагаме на хората в техните проблеми е наша отговорност, вдъхновение и удовлетворение . Обожаваме своята професия и силно вярваме , че психотерапията може да промени коренно живота на хората .
 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • фобии
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • Паник атаките бяха станали част от моето ежедневие. След като проведох серия от разговори с психотерапевт успях да разбера на какво се дължи проблема ми.
  град София ж.к. Дървеница

  Анелия Атанасова

  Графичен дизайнер

 • След срещата ми с Вас съм изпълнена с енергия , позитивизъм и съм безкрайно признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Витоша

  Саша Борисова

  Мениджър

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Дианабад

  Вяра Любомирова

  Журналист

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Гео Милев

  Десислав Косев

  Предприемач

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Младост

  Елена Здравкова

  Логистика

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Емил Илиев

  Музикант

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Борово

  Живко Йорданов

  HR

Психотерапията e стъпка напред за по-добър живот

за Вас и Вашите близки!

Да помагаме на хората в техните трудности и търсения е наша мисия, вдъхновение и удовлетворение.