Психотерапията е Ваш приятел – винаги насреща и в помощ

В настоящия стресиращ и забързан свят всеки от нас е слаб по отношение на своята психическа стабилност . Изключително важно е да сте запознати с това , че не сте сами и разговорите с психотерапевт могат ви бъдат от полза, помощ и подкрепа в решаването на вашите въпроси в спокойна и безпристрастна среда, базирана на доверие и професионализъм .

Ако чувствате , че животът ви е в застой , ако чувствате вътрешна пустота и животът ви се струва празен и пуст , ако се чувствате обезспокоени , нервирани или песимистични , ако страдате от паника , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се преборите – то вие сте добре дошли при нас, за да ви помогнем . Също така, ако имате притеснителни помисли или интензивни вълни от страх , ако се чувствате изгубен , раздразнен , нещастен и изпълнен с неприятни чувства през по-голямата част от времето , ако желаете да опознаете себе си в по-добра светлина , то психотерапията е една невероятна и трудно заменима врата да усъвършенствате своя живот.

Психотерапевт Студентски град

Консултацията и психотерапията не са единствено за критични времена или когато най-после сте изпробвали всичко, или за да спомогнат за разобличаването на стратегия за разрешаване на проблеми и дълбоко вкоренени трудности. Терапевтичният процес има всички свойства да съдейства в справянето с проблемите на всеки пациент , който поиска да създаде умения за проспериране в живота и взаимоотношенията. В забързания ни живот терапията значително подобрява начина на живота, затова тя е желателно да се намира за възвръщаема инвестиция както в този момент , така и за бъдещето.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • семейни проблеми
 • паническо разстройство
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Беше наистина уникално преживяване да посетя психотерапевт. Успях да преодолея дългогодишните си фобии и паник атаки само след няколко сеанса.
  гр. София ж.к. Слатина

  Илиян Николов

  Софтуерен инженер

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж.к. Овча Купел

  Ани Панайотова

  Designer

 • Появата на паник атаките беше внезапна и плашеща. След осъществяването на няколко разговора с психотерапевт разберах къде се корени проблема ми и че има много начини да се справя успешно с него.
  град София ж.к. Обеля

  Мартин Проданов

  Програмист

 • Паник атаките бяха станали част от моето ежедневие. След като проведох серия от разговори с психотерапевт успях да разбера на какво се дължи проблема ми.
  град София ж.к. Надежда

  Мирослав Иванов

  Инженер

 • Благодаря Ви от сърце! Психиката ми изигра лоша шега и се наложи да се справям с доста тревоги, страхове и паники. Така попаднах в този невероятен психотерапевтичен център. Усещането да се справяш с нещата от живота с лекота е невероятно – благодаря за безценната помощ! град София ж.к. Мусагеница

  Стефан Сърменов

  Архитект

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Младост

  М.Стратиева

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Люлин

  Иван Георгиев

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Лозенец

  Милена Ангелова

  Логистичен център

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Дървеница

  Антоанет Лисичева

  Администратор

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Дианабад

  Ивета Кръстева

  Писател

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Ива Русева

  Художник

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Гео Милев

  Борис Гаджов

  Музикант

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж.к. Витоша

  Блага Стойкова

  HR

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Борово

  Мартина Антониева

  Преподавател

Вашият психотерапевт на една ръка разстояние

Психотерапията е разкошно авантюристично пътешествие навътре към истинската дълбока душа и тотален потенциал от възможности, залегнали дълбоко във всеки човек. Неописуемо пътуване , изпълненно с искрено съчувствие , топлина, разбиране, непретенциозна загриженост и търпение от страна на човекът, на когото сте се доверили.