Адекватна помощ и лечение

Психотерапията e стъпка напред за по-добър живот за Вас. Да помагаме на хората в техните трудности и търсения е наша мисия, вдъхновение и удовлетворение. Харесваме своята професия и силно вярваме, че психотерапията може да внесе значително подобрение в живота на хората.

В настоящия натоварен и хаотичен ден, всеки от нас е раним по отношение на своята психична устойчивост . Изключително важно е да сте наясно , че не сте сами и срещите с професионален психотерапевт могат ви бъдат от подкрепа, помощ и полза в решаването на вашите въпроси в спокойна и безпристрастна среда, базирана на доверие и професионализъм .

Психотерапевт Борово

Похватите , които прилагаме в нашата терапия ще Ви напътстват как да чувствате себе си по-спокойни и уверени , развивайки в себе си стабилност, увереност и чувство за справяне с ежедневните ситуации пред Вас. Това ще се отрази положително както на Вашето психическо състояние, така и на вашата кариера , социален и личен живот, както и на отношенията Ви с вашите близки , приятели и колеги . Ще получите благополучие , идея и направление в живота си, реализирайки една натурална оригиналност и автономност.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • паническо разстройство

За връзка с психотерапевт

Ако разбирате, че животът Ви е в безизходица , ако чувствате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение, ако се чувствате заплашени, раздразнени или депресирани, ако страдате от тревога , фобии или някаква зависимост, с която искате да се преборите – то вие сте добре дошли при нас, защото нашата мисия е да Ви помогнем . Също така – разбира се, ако имате настойчиви помисли или усещате огромен страх от случващото се, ако се чувствате отчаян, неконтролируем, мрачен и изпълнен с негативни настроения през по-голямата част от времето, ако мечтаете да опознаете себе си по-добре, то психотерапията е една невероятна и трудно заменима възможност да подобрите своя живот.

Отзиви за психотерапия

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София Хладилника

  Георги Иванов

  Преподавател

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София Гоце Делчев

  Антония М.

  Логистика

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София Младост

  Антоанет Лисичева

  Еколог

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София Хладилника

  Ивета Кръстева

  Писател

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София Гоце Делчев

  А.Г.

  Скулптор

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София Гоце Делчев

  Людмила К.

  Критик

Не чакайте дълго за среща с психотерапевт

Ние ще Ви помогнем с бърз и дискретен контакт с психотерапевт и ще осъществим обратна връзка с Вас.
Да помагаме е наша мисия!