Професионален психотерапевт

Нашето призвание – В нашата работа , поотношение на нуждите на пациента, потърсил нашата помощ и особенностите на оплакванията , комбинираме подходи от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-завършен цялостен подход към човешката психология , вътрешен мир и дух . Истински важно е да се знае, че за постигането на резултатите на терапевтичните цели най-голямо значение има вашата лична първопричина и неотстъпчивост – основание за поемане на живота в собствените ръце ! Ще са Ви крайно неотложни развиваща се работа и активности , насочвани и категорично подкрепяни от психотерапевта , за да достигнете исканата от вас реална промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • посттравматичното разстройство
 • натрапчиви мисли

Консултацията и психотерапията не са изключително и единствено за спешни кризисни времена или когато най-накрая сте предприели безуспешно всичко, или за да улеснят откриването на стратегия за разрешаване на проблеми и непреодолими трудности. Терапевтичният процес е в състояние да улесни всеки човек , който има желание да придобие умения за побеждаване в живота и взаимоотношенията. В трудните времена в които живеем терапията обезателно подобрява линията на живота, затова тя може да се намира за възвръщаема инвестиция както на този етап , така и за бъдещето.

Психотерапевт Младост

Контакт с психотерапевт

Психотерапията е едно приключение навътре към реалната дълбока душа и тотален потенциал от възможности, намиращи се дълбоко във всеки човек. Авантюристично пътуване , изпълненно с емпатия , топлина, разбиране, непретендираща грижа и търпение от страна на лекаря .

Отзиви от пациенти

 • Беше наистина уникално преживяване да посетя психотерапевт. Успях да преодолея дългогодишните си фобии и паник атаки само след няколко сеанса.
  гр. София ж-к Гоце Делчев

  И.П

  Софтуерен инженер

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж-к Борово

  Aura Brooks

  Graphic Designer

 • Паник атаките бяха станали част от моето ежедневие. След като проведох серия от разговори с психотерапевт успях да разбера на какво се дължи проблема ми.
  град София ж-к Борово

  Aura Brooks

  Graphic Designer

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  гр. София ж-к Гоце Делчев

  Константин Димитров

  Web master

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  гр. София ж-к Гоце Делчев

  Диана Найденова

  Юрист

Потърсете ни и намерете своя личен психотерапевт

Психотерапията е нашият свят и призвание!

Да помагаме на хората да бъдат щастливи,

да имат успешен и изпълен с радости живот!