Контакт с психотерапевт

Ако изпитвате чувството , че животът ви е в криза , ако осезавате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате заплашени , превъзбудени или меланхолични , ако страдате от уплаха , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се справите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти .

Професионална помощ и лечение

Професионалната психотерапия e наша мисия . Да помагаме на хората в техните проблеми е наша мисия, цел и задача . Обичаме своята работа и силно вярваме , че психотерапията може да помогне на хората.

В сегашния стресиращ и забързан ден всеки от нас е уязвим по отношение на своята психическа уравновесеност . Важно е да сте запознати с това , че не сте сами и срещите с добър психотерапевт могат ви бъдат от подкрепа, помощ и полза в решаването на вашите проблеми в спокойна и безпристрастна среда, базирана на доверие и партньорство.

психотерапевт гоце делчев

Методиките , които прилагаме в нашата терапия ще ви помогнат да чувствате себе си по-устойчиви и прогресиращи , развивайки в себе си увереност и усещане за постигане на ежедневни победи . Това ще се отрази безспорно както на вашето психическо състояние , така и на вашата професия , социален и личен живот, както и на отношенията ви с вашите семейства, съседи и бизнеспартньори . Ще придобиете чувство на щастие , идея и посока в живота си, достигайки една естествена автентичност и самостоятелност .

 • паник атаки
 • фобии
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж.к. Младост

  Aura Brooks

  Graphic Designer

 • След срещата ми с Вас съм изпълнена с енергия , позитивизъм и съм безкрайно признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Мусагеница

  С.Милошева

  Project manager

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Лозенец

  Красимир Аврамов

  Журналист

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Бояна

  Л.Кюмюрджиева

  Лекар

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Борово

  Антон Бранимиров

  Музикант

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Люлин

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Контакт с психотерапевт

За бърз и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт