Професионална психотерапия – Вашият път напред и нагоре!

В днешния натоварен и хаотичен свят всеки от нас е раним по отношение на своята психика . Съществено важно е да знаете , че не сте сами и сесиите с професионалист могат ви бъдат от помощ, полза и подкрепа в решаването на вашите проблеми в безопасна и безпристрастна среда, базирана на партньорство и професионализъм .

Нашата цел – В нашата дейност, по отношение на нуждите на пациента, потърсил нашата помощ и характера на казуса, комбинираме методи от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Целта на работата ни е е да се постигне един по-пълен холистичен подход към човешката психика , вътрешен мир и душевен мир . Истински важно е да се знае, че за достигането до успеха на терапевтичните цели най-важно значение има вашата лична първопричина и непреклонност – подбуда за градация на вашите стъпки към успеха ! Ще са Ви крайно нeобходими силите и подкрепата, насочвани и безпристрасно от лекаря – Ващият личен психотерапевт, за да постигнете желаната от Вас сигурна промяна.

Ако забелязвате , че животът ви е в безизходица , ако чувствате вътрешна празнота и животът ви се струва сив и без смисъл , ако се чувствате заплашени , раздразнени или подтиснати , ако страдате от страхове , болезнени опасения от нещо без основание или някаква пристрастеност , с която искате да се разделите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти . Също така, ако имате лоши разсъждения или тревожно разстройство , ако се чувствате изгубен , ядосан , подтиснат и изпълнен с отрицателни усещания през по-дълъг период от време , ако желаете да опознаете себе си по-добре , то психотерапията е една наповторима и трудно заменима опция да усъвършенствате своя живот.

Психотерапевт ж.к. Люлин
 • лечение на депресия
 • фобии
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • паническо разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж.к. Лозенец

  Борислав Иванов

  Designer

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Дървеница

  Красина Митева

  Писател

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Витоша

  Мила Томева

  Консултант

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Дианабад

  Антоана Петрова

  Учен

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Гео Милев

  Вяра Игнатиева

  Инженер

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Борово

  Марияна Попйорданова

  Преподавател

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Младост

  Мартин Красимиров

  Полицай

Контакт с психотерапевт

За бърз, лесен и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с Вас.

Консултирането и психотерапията не са отделно и изолирано за спешни времена или когато най-после сте експериментирали със всичко, или за да насърчат установяването на схема за преборването на проблеми и дълбоко залегнали трудности. Терапевтичният процес е в състояние да помогне на всеки човек , който има желание да усвои умения за справяне с живота и взаимоотношенията.

ПОТЪРСИ НИ

Попълни формата за контакт с психотерапевт