Професионалната психотерапия – нашата мисия е да помагаме

Техниките , които прилагаме в нашата терапия ще ви бъдат от полза, за да чувствате себе си по-устойчиви и прогресиращи , развивайки в себе си вътрешна сила, стабилност и усещане за постигане на ежедневни победи . Това ще се отрази несъмнено както на вашето здравословно състояние , така и на вашата професия , социален и личен живот, както и на взаимоотношенията ви с вашите роднини , приятели и работодатели . Ще започнете да чувствате щастие , логичност и линия в живота си, достигайки една натурална автентичност и независимост.

Консултацията и психотерапията не са единствено за безизходни времена или когато най-накрая сте експериментирали със всичко, или за да съдействат за разкриването на стратегия за преодоляването на проблеми и непреодолими трудности. Терапевтичният процес е в състояние да окаже помощ на всеки , който желае да придобие умения за успех в живота и взаимоотношенията. В забързания ни живот терапията със сигурност значително подобрява хода на живота, затова тя трябва да се намира за безценна инвестиция както на този етап , така и за бъдещето.

Психотерапевт Дървеница
 • лечение на депресия
 • фобии
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • паническо разстройство
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Благодаря Ви от сърце! Психиката ми изигра лоша шега и се наложи да се справям с доста тревоги, страхове и паники. Така попаднах в този невероятен психотерапевтичен център. Усещането да се справяш с нещата от живота с лекота е невероятно – благодаря за безценната помощ! град София ж.к. Витоша

  Стела Митева

  Архитект

 • Благодаря Ви от сърце! Не мога да опиша как се почувствах още първия път след срещата, вълнението и оптимизма ми бяха огромни – безкрайно съм признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност.
  град София ж.к. Дианабад

  Антоан Томиславов

  Адвокат

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Гео Милев

  Гала Тотева

  Частен бизнес

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Младост

  Георги Георгиев

  Строител

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Ивета Кръстева

  Писател

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Борово

  Людмила Канарева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Младост

  Мартин Гроздев

  Писател

Контакт с психотерапевт

За лесен, бърз и дискретен контакт с вашият психотерапевт попълнете формата и ще осъществим среща с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт  Ако предчувствате , че животът ви е в безизходица , ако осезавате вътрешна пустота и животът ви се струва сив и без съдържание , ако се чувствате паникьосани , нервирани или песимистични , ако страдате от страхове , болезнени опасения от нещо без основание или някаква подчиненост , с която искате да се справите – то вие сте на точното място . Също така, ако имате лоши усещания или усещате, че губите контрол и полудявате , ако се чувствате погубен , ядосан , неутешим и изпълнен с злъчни чувства през по-голямата част от времето , ако искате да опознаете себе си на по-високо ниво , то психотерапията е една страхотна и трудно заменима врата да усъвършенствате своя живот.