Контакт с психотерапевт

Aко имате притеснителни помисли или усещате огромен страх от случващото се , ако се чувствате изгубен , неконтролируем , подтиснат и изпълнен с неприятни емоции през по-дълъг период от време , ако имате нужда да опознаете себе си по-добре , то психотерапията е една уникална и трудно заменима възможност да коригирате своя живот.

Професионална психотерапия

Консултацията и психотерапията не са изключително и само за критични времена или когато наистина сте предприели безуспешно всичко, или за да съдействат за откриването на схема за преборването на проблеми и дълбоко залегнали трудности. Прогресиращият процес има всички необходими качества да окаже помощ на всеки , който желае да придобие умения за побеждаване в живота и взаимоотношенията. В тежкото ни ежедневие терапията неимоверно подобрява начина на живота, затова тя трябва да се намира за възвръщаема инвестиция както сега , така и за бъдещето.

Нашата терапия – В нашата професия , спрямо нуждите на пациента, потърсил нашата помощ и индивидуалността на трудностите , комбинираме процедури от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Крайният резултат, към който се стремим е да се постигне един по-генерален мистичен подход към човешката психология , тяло и вътрешен мир . От първостепенно значение е да се знае, че за постигането на успеха на терапевтичните цели основно значение има вашата лична подбуда и решителност – повод за градация на вашите стъпки към щастието ! Ще са Ви обезателно нужни развиваща се манипулация и напъни , насочвани и безпристрасно подкрепяни от психотерапевта , за да успеете да достигнете бленуваната от вас реална промяна.

Психотерапевт ж.к. Витоша
 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • семейни проблеми
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • паническо разстройство
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Беше наистина уникално преживяване да посетя психотерапевт. Успях да преодолея дългогодишните си фобии и паник атаки само след няколко сеанса.
  гр. София ж-к Борово

  Ина Маркова

  Софтуер

 • Благодаря Ви от сърце! Психиката ми изигра лоша шега и се наложи да се справям с доста тревоги, страхове и паники. Така попаднах в този невероятен психотерапевтичен център. Усещането да се справяш с нещата от живота с лекота е невероятно – благодаря за безценната помощ! град София ж-к Гоце Делчев

  Станимир Иванов

  Интериорен дизайнер

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж-к Младост

  Ива Апостолова

  Инженер

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж-к Гео Милев

  Мартин Илиев

  Механик

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж-к Борово

  Биляна Станимирова

  Скулптор-художник

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София Дианабад

  Матей Добрев

  Проектант

Психотерапията е едно авантюристично пътешествие навътре към своята дълбока душа и пълен потенциал от възможности, залегнали дълбоко във всеки човек.

Пътуване , изпълненно с емпатия , топлина, разбиране, неосъждаща заинтересованост и търпение от страна на терапевта.