Психотерапевт – диагностика, подкрепа и лечение

Психотерапевт Дианабад

Ако осъзнавате , че животът ви е в застой , ако осезавате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате заплашени , напрегнати или песимистични , ако страдате от нерешителност , неконтролируем уплах от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се справите – то вие сте добре дошли при нас, за да ви помогнем . Също така, ако имате притеснителни помисли или интензивни вълни от страх , ако се чувствате разпилян , ядосан , тъжен и изпълнен с отрицателни възприятия през по-голямата част от времето , ако желаете да опознаете себе си на по-високо ниво , то психотерапията е една наповторима и трудно заменима опция да промените своя живот.

Нашата терапия – В нашата работа , в зависимост от нуждите на пациента и характера на трудностите , комбинираме техники от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-цялостен цялостен подход към човешката психология , вътрешен мир и душевност . Истински важно е да се знае, че за достигането до успеха на терапевтичните цели най-важно значение има вашата лична обосновка и упоритост – повод за стъпване здраво на земята ! Ще са Ви обезателно необходими творческа дейност и напъни , насочвани и напълно подкрепяни от лекаря , за да постигнете очакваната от вас действителна промяна.

  • лечение на депресия
  • паник атаки
  • фобии
  • обсесивно-компулсивно разстройство
  • загуба на близък
  • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

  • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
    гр. София ж-к Борово

    Aни Станкулова

    Designer

  • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
    град София ж-к Гоце Делчев

    Койна Антонова

    Журналист-писател

  • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
    град София ж-к Младост

    Благой Митев

    Продавач-консултант

  • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
    град София ж-к Младост

    Мария Монова

    Полицай

  • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
    град София ж-к Гео Милев

    Десислава Данаилова

    HR

Вашият психотерапевт

Да помагаме на пациентите в техните проблеми е наша отговорност, вдъхновение и удовлетворение!