Психотерапевт – диагностика, подкрепа и лечение

Психотерапевт Дианабад

Ако осъзнавате , че животът ви е в застой , ако осезавате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате заплашени , напрегнати или песимистични , ако страдате от нерешителност , неконтролируем уплах от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се справите – то вие сте добре дошли при нас, за да ви помогнем . Също така, ако имате притеснителни помисли или интензивни вълни от страх , ако се чувствате разпилян , ядосан , тъжен и изпълнен с отрицателни възприятия през по-голямата част от времето , ако желаете да опознаете себе си на по-високо ниво , то психотерапията е една наповторима и трудно заменима опция да промените своя живот.

Нашата терапия – В нашата работа , в зависимост от нуждите на пациента и характера на трудностите , комбинираме техники от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-цялостен цялостен подход към човешката психология , вътрешен мир и душевност . Истински важно е да се знае, че за достигането до успеха на терапевтичните цели най-важно значение има вашата лична обосновка и упоритост – повод за стъпване здраво на земята ! Ще са Ви обезателно необходими творческа дейност и напъни , насочвани и напълно подкрепяни от лекаря , за да постигнете очакваната от вас действителна промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж-к Борово

  Aни Станкулова

  Designer

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж-к Гоце Делчев

  Койна Антонова

  Журналист-писател

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж-к Младост

  Благой Митев

  Продавач-консултант

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж-к Младост

  Мария Монова

  Полицай

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж-к Гео Милев

  Десислава Данаилова

  HR

Вашият психотерапевт

Да помагаме на пациентите в техните проблеми е наша отговорност, вдъхновение и удовлетворение!