Контакт с психотерапевт

Ако изпитвате чувството , че животът ви е в криза , ако осезавате вътрешна празнота и животът ви се струва мрачен и без значение , ако се чувствате заплашени , превъзбудени или меланхолични , ако страдате от уплаха , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се справите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти .

Открийте Вашият личен психотерапевт при нас

Психотерапията е едно приключение навътре към Вашата дълбока душа и абсолютен потенциал от възможности, намиращи се дълбоко във всеки човек. Невероятно пътешествие , изпълненно с искрено съчувствие , топлина, разбиране, непретенциозна заинтересованост и търпение от гледна точка на човекът, на когото сте се доверили .

Съветването и психотерапията не са изолирано и единствено за критични времена или когато наистина сте предприели безуспешно всичко, или за да подпомогнат намирането на подход за преодоляването на проблеми и дълбоко залегнали трудности. Прогресиращият процес разполага с всички необходимости да подкрепи всеки пациент , който пожелае да усвои умения за успех в живота и взаимоотношенията. В забързания ни живот терапията безспорно подобрява начина на живота, затова тя безусловно трябва да се намира за безценна инвестиция както в този момент , така и за бъдещето.

Психотерапевт ж.к. Мусагеница

Нашето призвание – В нашата професия , спрямо нуждите на човека, потърсил нашата помощ и типичността на казуса , комбинираме процеси от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Крайният резултат, към който се стремим е да се постигне един по-пълен цялостен подход към човешката психика , вътрешен мир и вътрешен мир . Фактически най-важно е да се знае, че за развитието в посока на терапевтичните цели най-съществено въздействие има вашата лична първопричина и амбициозност – основание за взимане на живота в собствени ръце ! Ще са Ви крайно необходими градивна работа и напъни , насочвани и категорично подкрепяни от лекуващия ви психотерапевт , за да успеете да спечелите очакваната от вас реална промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Беше наистина уникално преживяване да посетя психотерапевт. Успях да преодолея дългогодишните си фобии и паник атаки само след няколко сеанса.
  гр. София ж.к. Младост

  Илияна Маврудиева

  Софтуерен инженер

 • Стардах от депресия и комплекси свързани с физическото ми състояние. Само след няколко срещи с психотерапевт почувствах разликата.
  гр. София ж.к. Люлин

  Живка Стоянова

  Управител

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Лозенец

  Калоян Любомиров

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Дървеница

  Методи Яворов

  Логистичен център

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Дианабад

  Ивон Масларова

  Дизайнер

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Мила Теодосиева

  Художник

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Гео Милев

  Татяна Арсова

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Борово

  Наташа Огнянова

  Мениджър

Намерете пътя към щастието по-лесно и по-успешно с помощ от приятел – вашият личен психотерапевт!

Психотерапията e процес на целенасочена работа за преодоляване на емоционалното и психологическо страдание на личността . Да помагаме на хората в техните трудности и търсения е наша мисия, цел и задача . Изпитваме удоволствие от своята професия и силно вярваме , че психотерапията може да повлияе положително на хората.