Професионална психотерапевтична диагностика, помощ и лечение

Психотерапевт Надежда

В настоящия натоварен и хаотичен свят всеки от нас е уязвим по отношение на своята психична устойчивост . Важно е да знаете , че не сте сами и разговорите с добър психотерапевт могат ви бъдат от подкрепа, помощ и полза в решаването на вашите проблеми в спокойна и безопасна среда, базирана на доверие и партньорство .

Ако усещате , че животът ви е в застой , ако чувствате вътрешна липса и животът ви се струва празен и безцелен , ако се чувствате паникьосани , раздразнени или подтиснати , ако страдате от тревога , болезнени опасения от нещо без основание или някаква зависимост , с която искате да се разделите – то вие сте на точното място . Също така, ако имате тревожни мисли или усещате огромен страх от случващото се , ако се чувствате изгубен , неконтролируем , подтиснат и изпълнен с враждебни емоции през повечето време , ако имате нужда да опознаете себе си по-добре , то психотерапията е една наповторима и трудно заменима опция да коригирате своя живот.

Нашето призвание – В нашата професия , по отношение на нуждите на пациента, потърсил нашата помощ и характера на оплакванията , комбинираме подходи от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Крайният резултат, към който се стремим е да се постигне един по-генерален мистичен подход към човешката психика , вътрешен мир и душевен мир . Кардинално важно е да се знае, че за напредъка на терапевтичните цели най-съществено влияние има вашата лична първопричина и решителност – основание за градация на вашите стъпки към щастието ! Ще са Ви обезателно необходими конструктивна дейност и активности , насочвани и безкористно подкрепяни от терапевта , за да успеете да достигнете исканата от вас категорична промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • социална тревожност

Отзиви за психотерапия

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Мусагеница

  Лина Матеева

  Мениджър

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Лозенец

  Калина Митева

  Художник

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Люлин

  Л.Кюмюрджиева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Младост

  Марта Ковачева

  Литературен критик

 • Страдах от паническо разстройство и на моменти депресия. Имах тежки симптоми, които нарушаваха начина ми на живот и не можех да се радвам на живота ми – на мен и на децата, на цялото семейството. Бях отделена и потънала в собствените си страхове – сега съм нов човек, семейството ми е спокойно и щастливо – Благодаря ви!
  град София ж.к. Дървеница

  Славея Косева

  HR

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Дианабад

  Николинка Матеева

  Преподавател

 • Пиша ентусиазирана и окрилена заради това, че се чувствам прекрасно, чувствам се повече от отлично. Търсете правилния професионалист, човека, който ще ви разбере, ще ви подаде ръка, ще впрегне всичките си знания, за да ви помогне и да ви покаже как да се измъкнете от дупката на отчаянието и пропадането.
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Нора Бориславова

  Оператор

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Гео Милев

  Мартин Каменов

  Пожарникар

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Витоша

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Контакт с психотерапевт

За бърз и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт