Психотерапията е невероятно пътешествие навътре към реалната дълбока душа

Психотерапията е вълшебно приключение навътре към истинската дълбока душевност и абсолютен потенциал от възможности, заложени във всеки човек. Невероятно пътешествие , изпълненно с емпатия , топлина, разбиране, безпристрастна грижа и търпение от гледна точка на човекът, на когото сте се доверили .

Консултирането и психотерапията не са единствено за спешни времена или когато вече сте опитали всичко, или за да подпомогнат разобличаването на схема за разрешаване на проблеми и дълбоко вкоренени трудности. Терапевтичният процес има всички свойства да окаже съдействие на всеки пациент , който желае да изгради умения за побеждаване в живота и взаимоотношенията. В днешно време терапията със сигурност значително подобрява начина на живота, затова тя е желателно да се счита за забележителна инвестиция както на този етап , така и за бъдещето.

Психотерапевт ж.к. Обеля

Способите , които прилагаме в нашата терапия ще ви бъдат от полза, за да чувствате себе си по-уверени и устремени , развивайки в себе си увереност и чувство за постигане на ежедневни победи . Това ще се отрази позитивно както на вашето здравословно състояние , така и на вашата работа , социален и личен живот, както и на връзките ви с вашите семейства, съседи и работодатели . Ще започнете да чувствате успех , идея и цел в живота си, придобивайки една натурална оригиналност и независимост .

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • фобии
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • посттравматичното разстройство

Отзиви за психотерапия

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Надежда

  Гергана Илиева

  Shop owner

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Мусагеница

  М.Стратиева

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Младост

  И.М.

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Люлин

  М.Каракостова

  Логистичен център

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Лозенец

  Антоанет Лисичева

  Проектант

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Дървеница

  Ивета Кръстева

  Писател

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Дианабад

  И.Р.

  Художник

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Николина Тонева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Гео Милев

  Марта Ковачева

  Консултант

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Витоша

  Мартина Антониева

  Преподавател

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Борово

  Мария Валентинова

  Шивач

Открийте себе си с помощта на Вашият психотерапевт

В сегашния стресиращ и забързан свят всеки от нас е раним по отношение на своята психична устойчивост . Съществено важно е да сте наясно , че не сте сами и сесиите с психотерапевт могат ви бъдат от полза, помощ и подкрепа в решаването на вашите въпроси в спокойна и безопасна среда, базирана на партньорство и професионализъм .