Психотерапията като начин за постигане на целите!

Психотерапията е прекрасно пътешествие навътре към вашата дълбока същност и всеобхватен потенциал от възможности, заложени във всеки човек. Невероятно пъуване , изпълненно с тотално разбиране , топлина, разбиране, безпристрастна загриженост и търпение от гледна точка на човекът, на когото сте се доверили .

Психотерапевт ж.к. Хладилника
Психотерапевт ж.к. Хладилника

Консултирането и психотерапията не са изолирано и единствено за кризисни времена или когато най-после сте опитали всичко, или за да съдействат за откриването на подход за разрешаване на проблеми и дълбоко залегнали трудности. Терапевтичният процес е в състояние да окаже помощ на всеки пациент , който иска да придобие умения за успех в живота и взаимоотношенията. В днешно време терапията без никакво съмнение подобрява качеството на живота, затова тя е задължително да се намира за забележителна инвестиция както на този етап , така и за бъдещето.

Способите , които прилагаме в нашата терапия ще ви помогнат да чувствате себе си по-стабилни и целенасочени , развивайки в себе си вътрешна сила, стабилност и чувство за удовлетворение и желание за успех . Това ще се отрази обезателно както на вашето здравословно разположение , така и на вашата професионална реализация , социален и личен живот, както и на отношенията ви с вашите семейства, съседи и бизнеспартньори . Ще получите благополучие , смисъл и цел в живота си, придобивайки една естествена достоверност и самостоятелност .

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • паническо разстройство
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • След срещата ми с Вас съм изпълнена с енергия , позитивизъм и съм безкрайно признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Студентски град

  Сияна Маринова

  Project manager

 • Благодаря Ви от сърце! Не мога да опиша как се почувствах още първия път след срещата, вълнението и оптимизма ми бяха огромни – безкрайно съм признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност.
  град София ж.к. Слатина

  Андреа Томова

  Адвокат

 • Щастлива съм, че Ви срещнах! С ваша помощ и подкрепа, паник атаките с всеки изминал ден, се отдалечават от мен. Възхитена съм вниманието, компетентността и съпричастността ви. Поздрави на всички и сърдечни усмивки!
  град София ж.к. Овча Купел

  М.Стратиева

  Консултант

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Обеля

  Илия Иванов

  Строител

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Надежда

  Ирина Захариева

  администратор

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Мусагеница

  Антония Кръстева

  Инженер

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Младост

  Йоана Митева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Люлин

  Марта Ковачева

  Човешки ресурси

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Лозенец

  Антон Бранимиров

  Музикант

 • Пиша ентусиазирана и окрилена заради това, че се чувствам прекрасно, чувствам се повече от отлично. Търсете правилния професионалист, човека, който ще ви разбере, ще ви подаде ръка, ще впрегне всичките си знания, за да ви помогне и да ви покаже как да се измъкнете от дупката на отчаянието и пропадането.
  град София ж.к. Дианабад

  Нора Бориславова

  Оператор

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Борово

  Мартин Каменов

  Ръководител обект

Контакт с психотерапевт

За бърз и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт