Професионалната психотерапия e наша мисия

Да помагаме на хората в техните проблеми е наша мисия, цел и задача . Обичаме своята работа и силно вярваме , че психотерапията може да помогне на хората.

Психотерапевт ж.к. Слатина

Консултирането и психотерапията не са само и единствено за безизходни времена или когато реално сте експериментирали със всичко, или за да спомогнат за разкриването на схема за преборването на проблеми и непреодолими трудности. Прогресиращият процес разполага с всички необходимости да съдейства в справянето с проблемите на всеки изпаднал в безизходица , който поиска да усвои умения за проспериране в живота и взаимоотношенията. В днешно време терапията със сигурност значително подобрява линията на живота, затова тя безусловно трябва да се смята за забележителна инвестиция както в този момент , така и за бъдещето.

Нашата мисия – В нашата дейност , по отношение на нуждите на клиента и спецификата на трудностите , комбинираме стратегии от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Стремежът ни е да се постигне един по-съвършен мистичен подход към човешката психология , тяло и душевност . Много е важно да се знае, че за напредъка на терапевтичните цели най-важно въздействие има вашата лична обосновка и настоятелност – мотивация за поемане на нещата под ваш контрол ! Ще са Ви обезателно нужни развиваща се манипулация и усилия , насочвани и изцяло подкрепяни от лекуващия ви лекар , за да реализирате очакваната от вас позитивна промяна.

 • лечение на депресия
 • паник атаки
 • обсесивно-компулсивно разстройство
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • Беше наистина уникално преживяване да посетя психотерапевт. Успях да преодолея дългогодишните си фобии и паник атаки само след няколко сеанса.
  гр. София ж.к. Овча Купел

  И.П

  Софтуерен инженер

 • Появата на паник атаките беше внезапна и плашеща. След осъществяването на няколко разговора с психотерапевт разберах къде се корени проблема ми и че има много начини да се справя успешно с него.
  град София ж.к. Обеля

  Мартина Санчес

  Designer

 • Благодаря Ви от сърце! Психиката ми изигра лоша шега и се наложи да се справям с доста тревоги, страхове и паники. Така попаднах в този невероятен психотерапевтичен център. Усещането да се справяш с нещата от живота с лекота е невероятно – благодаря за безценната помощ! град София ж.к. Надежда

  Мартин Петров

  Инженер

 • Благодаря Ви от сърце! Не мога да опиша как се почувствах още първия път след срещата, вълнението и оптимизма ми бяха огромни – безкрайно съм признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност.
  град София ж.к. Мусагеница

  Антония Петрова

  Адвокат

 • Уникално преживяване и бурни емоции – вие буквално ме спасихте и колкото и силно да звучи, за мен това е истината. Страдах от панически атаки, много силни страхове и натрапливи мисли, придружени с ритуали, за да разтоваря тревожността. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Младост

  Гергана Илиева

  Собствен бизнес

 • Изказвам благодарност и похвала към професионалната Ви работа . Психическите ми проблеми ме срещнаха с Вас в края на миналата година. Никога няма да забравя първата ни среща. Аз – уплашена, отчаяна и незнаеща какво следва, Вие – усмихнат, лъчезарен, мил и предразполагащ ме да споделя всичко, което ме тормози. Вече съм много по- добре. Ще останете за мен  един невероятно всеотдаен професионалист и човек в помощ на другите в най-трудните моменти.
  град София ж.к. Люлин

  Антоанет Лисичева

  Администратор

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Лозенец

  Ивелина Манолова

  Архитект

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София Бояна

  Л.Кюмюрджиева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Дървеница

  Марта Ковачева

  Консултант

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Дианабад

  Оля Илиева

  Преподавател

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Мария Валентинова

  Механизация

 • Страховете и депресията не подминават ниого в голяма или малка степен! Благодаря за положените за мен грижи, безкрайния професионализъм, съпричастност и коректност. За мен Вие сте най-прекрасният терапевт.
  град София ж.к. Гео Милев

  Мартин Каменов

  Полицай

 • Не мога да повярвам, че дълбоките, тъмни проблеми, които имах вече са зад мен. Няма да разказвам своята история обстойно, само ще кажа: Имате ли проблеми, търсете помощ и ще я откриете тук. Благодаря!
  град София ж.к. Борово

  Десислав Данаилов

  Ръководител проекти

Контакт с психотерапевт

За бърз и дискретен контакт с психотерапевт попълнете формата и ние ще осъществим обратна връзка с вас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Попълни формата за контакт с психотерапевт