Контакт с психотерапевт

Ако получавате усещането , че животът ви е в застой , ако осезавате вътрешна пустота и животът ви се струва сив и без смисъл , ако се чувствате заплашени , нервирани или меланхолични , ако страдате от страхове , фобии или някаква подчиненост , с която искате да се справите – то вие сте при едни от най-добрите специалисти.

Професионалният психотерапевт помага на пациентите да променят коренно живота си!

Нашата мисия – В нашата работа , спрямо нуждите на пациента и типичността на оплакванията , комбинираме стратегии от когнитивно-поведенческа терапия, схема терапия и хипнотерапия. Планът ни за работа е да се постигне един по-продуктивен холистичен подход към човешката психика , цялост и вътрешен мир . С най-голям приоритет трябва да се знае, че за успеха на терапевтичните цели основно значение има вашата лична мотивираност и настоятелност – повод за взимане на живота в собствени ръце ! Ще са Ви крайно неотложни съзидателна манипулация и напъни , насочвани и изцяло подкрепяни от психотерапевта , за да успеете да достигнете мечтаната от вас сигурна промяна.

Похватите , които прилагаме в нашата терапия ще ви бъдат от полза, за да чувствате себе си по-спокойни и уверени , развивайки в себе си вътрешна сила, стабилност и чувство за справяне с ежедневните ситуации пред вас . Това ще се отрази безспорно както на вашето здравословно разположение , така и на вашата професионална реализация , социален и личен живот, както и на връзките ви с вашите близки , съседи и бизнеспартньори . Ще придобиете чувство на щастие , смисъл и посока в живота си, достигайки една истинска оригиналност и самостоятелност .

Психотерапевт Овча Купел

Психотерапията е незаменимо авантюристично приключение навътре към истинската дълбока душевност и пълен потенциал от възможности, залегнали дълбоко във всеки човек. Невероятно пъуване , изпълненно с тотално разбиране , топлина, разбиране, непретенциозна грижа и търпение от гледна точка на човекът, на когото сте се доверили .

 • лечение на депресия
 • фобии
 • семейни проблеми
 • загуба на близък
 • социална тревожност
 • посттравматичното разстройство
 • натрапчиви мисли

Отзиви за психотерапия

 • След срещата ми с Вас съм изпълнена с енергия , позитивизъм и съм безкрайно признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност. Благодаря Ви!
  град София ж.к. Обеля

  С.Милошева

  Project manager

 • Благодаря Ви от сърце! Не мога да опиша как се почувствах още първия път след срещата, вълнението и оптимизма ми бяха огромни – безкрайно съм признателна за вашите знания, компетентност и съпричастност.
  град София ж.к. Мусагеница

  А.М.

  Адвокат

 • Паниката, депресията и страховете ми бяха изпълнили всяка минута от ежедневието ми! Вие ми вдъхнахте надежда, жажда за живот, вяра, че ще се справя и това е преходно състояние. Сега се чувствам нов човек, благодарение на Вас!
  град София ж.к. Надежда

  Костантин Аврамов

  Архитект

 • Исках само да изкажа благодарността си към моя психотерапевт! Без вас нищо нямаше да е същото!  Още от началото ме плени вашата усмивка, жизнерадостност и лъчезарност. Вие сте човек, който раздава енергия, зареждаща и предразполагаща да й се довериш напълно и да бъдеш спасен.
  град София ж.к. Младост

  Иван Георгиев

  Строител

 • Много съм щастлива, че ви срещнах в житейския си път в много тежък и сложен за мен момент! Привързана съм към нашата работа, помагате ми непрестанно и благодарение на Вас минах през доста труден етап в моя живот. Вече съм добре, гледам по друг начин и на себе си и на живота. Благодаря Ви! Сърдечни прегръдки!
  град София ж.к. Люлин

  Мирослава Стоименова

  Логистичен център

 • Вие бяхте спасението за мен! Животът ми беше пълен хаос, аз самата бях объркана, уплашена и незнаеща накъде да поема. Радвам се, че точно в този момент Ви открих или Вие мен  и започнахме психотерапия – може би най-успешното ми начинание. Благодаря!
  град София ж.к. Лозенец

  Ивета Кръстева

  Писател

 • Бях безнадеждно депресирана, отчаяна и неюастна, а след срещшата ми с Вас – мобилизирах се, събрах сили, кураж и вяра и с това, че бе неотлъчно бяхте до мен, успях да се изправя. Щастлива съм, че всичко това е вече зад гърба ми и зная, че без Вас нямаше да мога да се справя.
  град София ж.к. Дървеница

  Румяна Тотева

  Учител

 • Здравейте! Пише ви една ваша пациентка, възхитена от работата, която вършите, хъса с който подхождате към всеки един клиент, прекрачил прага Ви. Благодаря ви, безценни сте!
  град София ж.к. Дианабад

  Светлана Стоева

  Лекар

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Гоце Делчев

  Мирослава Красимирова

  Човешки ресурси

 • Скромно е да кажа, че сте един разкошен човек и не на последно място – професионалист. Плени ме съпричастността Ви към моите проблеми, спокойствието, увереността  и това, че Вие работите раздавайки се. Бъдете същите и успех занапред на всички!
  град София ж.к. Гео Милев

  Антон Бранимиров

  Музикант

 • Аз съм стара ваша пациентка провеждала психотерапия при Вас. Помогнахте ми много да си стъпя на краката и да продължа живота си, по-уверена в себе си, без силна и непоносима тревожност и черни мисли. От дълго време се справям сама, спрях посещенията при психолога и психиатъра. Спрявам  се страхотно, живея пълноценно и знам, че това го дължа в голяма степен на вас! Благодаря ви!
  град София ж.к. Витоша

  Наталия Симеонова

  Преподавател

 • Благодарна съм Ви за всеотдайните грижи, компетентност и човечност. Пленихте ме с вашата отзивчивост, разбиране и подход. Вече съм много по-добре и се радвам всеки ден на подобрението си!  Сърдечни поздрави!
  град София ж.к. Борово

  Мария Валентинова

  Администрация

Контактът с психотерапевт никога не е бил по-лесен, дискретен и необходим!

Психотерапията е едно авантюристично пътешествие навътре към своята дълбока душа и всеобхватен потенциал от възможности, заложени във всеки човек. Невероятно пъуване , извършено с тотално разбиране , топлина, разбиране, непретендираща загриженост и търпение от гледна точка на лекаря .